Peter Goll bliver partner med Kresten Schultz Jørgensen og træder ind i Oxymoron

Peter Goll indtræder som partner og kommerciel direktør i Oxymoron Communications for yderligere at styrke seniorrådgivning og den samlede ledelseskraft i gruppens virksomheder: OXY (der har fokus på strategi, analyse og PR/PA), Roxy (der har fokus på digitale kampagner) og ComNordic (der har fokus på fællesnordiske projekter). Det betyder samtidig, at Peter Goll overfører alle aktiviteter fra sit nuværende rådgivningsselskab GOLL IMPACT til OXY.

Oxymoron Communications er på godt to år blevet et stærkt brand i den danske kommunikationsverden. Rådgivningsvirksomheden styrker nu sin ledelse med Peter Goll og Malou Erritzøe, der træder ind som partnere sammen med stifteren Kresten Schultz Jørgensen.

Kresten Schultz Jørgensen, Peter Goll, Malou Erritzøe udgør herefter selskabets direktion. Den faglige ledelse udgøres desuden af analysechef Charlotte Fischer, chef for internationale kunder Mark Renouf, chef for PR Louise Guldager og chef for ROXY Rune Nordstrøm. Desuden tilknyttes Søren Thure Milkær, der kommer til OXY med to årtiers erfaring fra den danske bureauverden, som Creative Content Director.

OXY er på godt to år blevet et unikt brand i den danske kommunikationsverden – som et bureau, der er kendetegnet ved at være mere end blot kommunikation. OXY har fokus på indhold, det vil sige særlige sektorer, samfundstransformation og kundernes konkrete forretning. Næste skridt er at styrke de kompetencer og den udvikling yderligere i Danmark – og udvikle forretningen videre i nordisk og international sammenhæng.

Kresten Schultz Jørgensen:
”Peter er efter min mening en af de skarpeste rådgivere i Danmark. Han har den kommercielle erfaring, der skaber relevans for kunderne, og han har ført drevet et PR-firma på højeste hylde. Og så har vi kendt hinanden gennem tyve år. Det giver en sikkerhed i rollefordelingen og en respekt begge veje.”

”Med vores nye ledelse går vi ind i et nyt kapitel. Malou er allerede en del af OXY’s rygrad. Peter tilfører os et nyt DNA og styrker vores sans for kundernes forretning.”

Peter Goll:
”Jeg har altid synes, at Kresten har skilt sig ud i kommunikationsbranchen med sine egne og unikke standarder. Vi har i flere år talt om at lave et bureau, der er mere end bare kommunikation. Et bureau, der ser det som sin fornemste opgave faktisk at sætte sig reelt ind i forretningen og driften af de virksomheder, som vi arbejder for. OXY har allerede fået en helt unik position, og jeg glæder mig til at blive en del af et hold, der uden tvivl vil sætte nye standarder både i Danmark og Norden.”

Peter Goll er 46 år og har været kommunikationsrådgiver i mere end 25 år og udført arbejde for en række af danske og internationalt ledende selskaber inden for brancher som energi, pharma, sundhed, tech, finans, infrastruktur, byggeri, logistik, retail og consumerselskaber.

Malou Erritzøe er 49 år og har været daglig leder i OXY siden maj 2019. Hun er både cand.mag. i kunsthistorie/moderne kultur og bach.jur. og har mange års erfaring med kommerciel ledelse.

https://schultzjgoll.com/

Eller kontakt Peter Goll på mobil: 40344450 – eller på mail: peter.goll@schultzjgoll.com