Bliv den perfekte networker

Det handler ikke om, hvad du ved, det er hvem du kender, siger man. Og mens overfladiskhed er noget af det, der netop kan slide et netværk ned, er der ingen tvivl om, at det giver mange muligheder og styrker at have et bredt, dybt og alsidigt netværk. Man ved fra sig selv hvor stor en forskel det gør, om man bliver kontaktet af en, man ikke kender – eller af en, man kender og i forvejen har et godt indtryk af.

Hvis man ønsker målrettet at bygge et netværk, kræver det kræver det kompetence og en både ihærdig og vedholdende indsats over tid.

Peter Goll har gennem sit arbejde i politik, som konsulent i et utal af brancher, i medier og med kendte personligheder opbygget et meget bredt netværk. Og han ved, at et netværk kun lever, hvis du selv giver til det – og ikke kræver fra det; men derimod plejer det og gør en indsats for at være der for andre.

Foredraget tager afsæt i, hvordan man systematisk kan bygge et stærkt netværk, og hvordan man vedligeholder det. Og derefter tages der fat på, hvordan man aktiverer sit netværk og bruger det på en sympatisk måde i sit arbejde for at nå de mål, man har opstillet.

Foredraget henvender sig til alle inden for både ledere på højt niveau og nystartede medarbejdere i alle brancher med interesse for at bygge og vedligeholde stærke netværk.