På den anden side af medierne – en spindoktors bekendelser

Peter Goll oplevede første gang mediernes søgelys, da han som 15-årig stiftede en af landets første rollespilsklubber, der brugte det lokale biblioteks mødelokale til at sidde stille omkring et bord og spille spillet Dungeons & Dragons. En gruppe lokale præster mente, at det skulle forbydes – da det var satanisme. Debatten i de lokale medier spredte sig til landsdækkende tv – og her blev det tydeligt udstillet, at præsternes angreb på de unge rollespillere var for fjollet til at tage alvorligt.

Siden da har Peter været politisk aktiv og oplevet mediernes både positive og kritiske lys. Siden begyndelsen af 00’erne har Peter Goll arbejdet som rådgiver om bl.a. medierne for både toppolitikere, ledende erhvervsfolk, kendte personligheder og meget mere – ofte igennem håndteringen af nogle af landets helt store mediehistorier drevet af nogle af de stærkeste medier og dygtigste journalister.

Det giver et helt særligt indblik i, hvordan det opleves at være på den anden side af medierne, dels i samarbejdet med dem – og dels når mennesker bliver fanget i deres nådesløst kritiske lys.

Foredraget henvender sig til alle, der interesserer sig for medierne, spin og håndteringen af mediedrevede kriser.