PR mediehåndtering / medietræning

De sociale og digitale mediers betydning er stadig stigende, mens traditionelle medier taber terræn – dette er tydeligt; og det er en historie, der bliver ofte fortalt i den offentlige debat. Det går næsten så langt, at det fremstår som om de traditionelle mediers betydning er lige ved helt at forsvinde. Den konklusion vil dog være helt misvisende. Historisk set forsvinder medier sjældent helt – men de omformes og kan reduceres i betydning, samtidig med de spiller sammen med andre og nye medier. Bogen er stadig et stærkt medie, og det samme er radioen – naturligvis i stigende grad på digitale platforme, men god kommunikation og PR til offentligheden forstår dette og får alle de forskellige medier og kanaler til at spille sammen.

Peter Goll har arbejdet med alle former for medier siden han som 15-årig var med til at stifte en af landets første rollespilsforeninger – som på det tidspunkt var så kontroversielt, at en gruppe præster ville have foreningen forbudt. Han har været ansvarlig for at lave kommerciel PR for forbrugerprodukter, kampagner for organisationer, corporate branding for virksomheder, PR for ledere og meget mere.
GOLL IMPACT tilbyder at udvikle, forberede og eksekvere PR-tiltag og kampagner alene eller i samarbejde med større bureauer med specialiserede kreative kompetencer.