”Plug-in-netværk” og rekruttering
– af kommunikations- og Public Affairs-specialister og -ledere

Det danske politisk orienterede kommunikationsmiljø er på mange måder en lidt indspist størrelse, hvor de fleste kender til hinanden.  Danmark er et lille land, og der er kun et ret begrænset antal mennesker, som på højt niveau har de specialiserede kompetencer, det kræver at være ikke bare en almindelig dygtig kommunikationsmedarbejder, men en ekstraordinær dygtig leder og specialist i politisk orienteret kommunikation.

Endnu færre har samtidig det netværk, det kræver for at være i toppen inden for denne type kommunikation. Der er mange dygtige kommunikationsuddannede, journalister og folk med forskellig akademisk baggrund, som er dygtige til kommunikation, og som en virksomhed, offentlig institution eller organisation kan ansætte ved at indrykke den rette stillingsannonce og ud fra ansøgningerne finde den bedste kandidat.

Men hvis man vil have en af de absolut bedste til samfundsorienteret kommunikation, så fungerer den metode ikke. Så er man nødt til selv at gå ud at finde den helt rigtige – for der er ikke ret mange med de kompetencer, og de er næsten alle sammen i spændende job i forvejen.

Peter Goll har været ansat som rådgiver i politik, i erhvervslivet og i det offentlige. Han har i mere end 15 år som rådgiver arbejdet centralt for et utal af brancher og med stort set alle vigtige kommunikationsdiscipliner, og han har derfor et netværk i det politiske kommunikationsmiljø, som er meget bredt forgrenet med adgang til et stort antal mennesker med meget specialiserede kompetencer.

Samtidig har Peter Goll meget stor erfaring med rekruttering og ansættelser. Han har i politik haft ansvar for at være med til at ansætte et tocifret antal mennesker, mens han som erhvervsleder har haft ansvar for at rekruttere et trecifret antal medarbejdere og ledere.

GOLL IMPACT tilbyder at bistå med at finde den leder eller medarbejder med præcis de specialiserede kompetencer, der søges. De mest kendte rekrutteringsbureauer er ofte meget dygtige til at finde gode ledere og specialister inden for specifikke brancher – men få klassiske headhunterburaeuer kender det politiske kommunikationsmiljø tilstrækkeligt indgående til at vide, hvem der er de bedste inden for kommunikation og Public Affairs i Danmark.